Whatsapp

  • Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

Anasayfa

Biobellinda ücretsiz üyelik fırsatını kaçırma. 7/24 ekip desteği, 1 alana 1 bedava kampanyası, kendi işinizi kurma fırsatı, kampanyalar, indirimler, eğitimler, hediyeler ve daha fazlası için ücretsiz üyeliğinizi başlatın ve ekibimize katılın. Sorularınız için tüm temsilcilerimiz size yanıt vermeye hazır.

 

Bu linke tıklayın

Önce ➡️GİRİŞ YAP

Sonra ➡️ BAĞIMSIZ GİRİŞİMCİ OL a tıklayarak formu doldurun. Telefonunuza bir sms gelecek üye no ve şifre mesajdaki linke tıklayarak sayfanıza giriş yapabilirsiniz.

 

BİOBELLİNDA HAKKINDA BİLGİ - 9 SORUDA BİOBELLİNDA
1: Üye olduğumda her ay sipariş verme zorunluluğu varmı?
Cevap: Hayır sipariş verme zorunluluğu bulunmamaktadır, ihtiyacınız olan ürünleri dilediğiniz zaman sisteme giriş yaparak indirimli veya kampanyalı fiyatlardan alabilirsiniz.
2: Satış yapmak zorunlu mu?
Cevap: Satış yapma zorunluluğu bulunmamaktadır, ürünleri istediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.
3: Ödemeyi Nasıl Yapacağım?
Cevap: Kapıda nakit ödeme yapabilirsiniz, kredi kartı ile sistemden ödeme yapabilirsiniz. Ayrıca şirketimizin üyelerine özel sunmuş olduğu 30 gün sonra ödemeli de sipariş verebilirsiniz.
4: 30 Gün Sonra Ödemeli Nasıl Oluyor?
Cevap: Sipariş verdiğiniz tarihten başlayarak 30 gün içerisinde siparişinize ait ödemeyi yapabilirsiniz?
5: 30 Gün Sonra Ödemeli Ne kadarlık ürün alabilirim?
Cevap: İlk siparişinizde 350 TL’ye kadar ürün alabilirsiniz. İlk siparişinizin ödemesinden sonra da vadeli ürün almaya devam edebilirsiniz.
6: Her hangi bir üyelik paketimi almalıyım yoksa istediğim ürünleri alabilir miyim?
Cevap: Kendi seçeceğiniz ürünleri alabileceğiniz gibi, tarafımızdan oluşturulmuş üyelik paketlerinden de alabilirsiniz. Sadece kargo ve kapıda ödeme ücreti ödemek istemezseniz 150TL ve üzeri alışveriş yapabilirsiniz.
7: Kargo ücreti ne kadar?
Cevap: Kargo ücreti Sabit 8,50TL’dir, kapıda ödemek yapmak isterseniz PTT Kargo 5TL, Yurt içi ve Mng kargo 8,50TL kapıda ödeme ücreti almaktadır.
8: Ürünler hangi zamanlarda kampanyaya giriyor?
Cevap: Her hafta farklı ürünlerimiz kampanyaya girmektedir.
9: Katalog gönderiyor musunuz?
Cevap: İlk üyeliğiniz ile birlikte 22 Puan ve üzeri alışverişlerinizde katalog ücretsiz olarak paketinize eklenmektedir. sonraki vereceğiniz siparişlerde katalog sepete ekleyerek alabilirsiniz.

Biobellinda Avantajları ve Kampanyalarından Yararlan 

1 Alana 1 Bedava Kampanyası Devam Ediyor

 

 

 

1 Alana 1 Bedava Kampanyasından hemen Yararlanın.

1 Alana 1 Bedava Kampanyasından Hemen Yararlanmak için Üyelik Formunu Doldurun. Formu doldurarak, Biobellinda Üyelik hakkında bilgi alabilir, ücretsiz üyeliğinizi başlatabilir, 1 ay sonra ödemeli veya kapıda ödemeli sipariş verebilirsiniz.

 

 

Hemen Kayıt Ol Satışa Başla