Whatsapp

  • Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

BioBellinda üyelik Şartları

1: Üye olduğumda her ay sipariş verme zorunluluğu varmı?

Cevap: Hayır sipariş verme zorunluluğu bulunmamaktadır, ihtiyacınız olan ürünleri dilediğiniz zaman sisteme giriş yaparak indirimli veya kampanyalı fiyatlardan alabilirsiniz.


2: Satış yapmak zorunlu mu?

Cevap: Satış yapma zorunluluğu bulunmamaktadır, ürünleri istediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.


3: Ödemeyi Nasıl Yapacağım?

Cevap: Kapıda nakit ödeme yapabilirsiniz, kredi kartı ile sistemden ödeme yapabilirsiniz. Ayrıca şirketimizin üyelerine özel sunmuş olduğu 30 gün sonra ödemeli de sipariş verebilirsiniz.


4: 30 Gün Sonra Ödemeli Nasıl Oluyor?

Cevap: Sipariş verdiğiniz tarihten başlayarak 30 gün içerisinde siparişinize ait ödemeyi yapabilirsiniz?


5: 30 Gün Sonra Ödemeli Ne kadarlık ürün alabilirim?

Cevap: İlk siparişinizde 350 TL’ye kadar ürün alabilirsiniz. İlk siparişinizin ödemesinden sonra da vadeli ürün almaya devam edebilirsiniz.


6: Her hangi bir üyelik paketimi almalıyım yoksa istediğim ürünleri alabilir miyim?

Cevap: Kendi seçeceğiniz ürünleri alabileceğiniz gibi, tarafımızdan oluşturulmuş üyelik paketlerinden de alabilirsiniz. Sadece kargo ve kapıda ödeme ücreti ödemek istemezseniz 150TL ve üzeri alışveriş yapabilirsiniz.


7: Kargo ücreti ne kadar?

Cevap: Kargo ücreti Sabit 8,50TL’dir, kapıda ödemek yapmak isterseniz PTT Kargo 5TL, Yurt içi ve Mng kargo 8,50TL kapıda ödeme ücreti almaktadır.

8: Ürünler hangi zamanlarda kampanyaya giriyor?

Cevap: Her hafta farklı ürünlerimiz kampanyaya girmektedir.

9: Katalog gönderiyor musunuz?

Cevap: İlk üyeliğiniz ile birlikte 22 Puan ve üzeri alışverişlerinizde katalog ücretsiz olarak paketinize eklenmektedir. sonraki vereceğiniz siparişlerde katalog sepete ekleyerek alabilirsiniz.

BioBellinda Üyeliği Ücretsizdir.
Şartsız koşulsuz Biobellinda üyeliğinizi şimdi başlatın.

Biobellinda Her Ay Ürün Alma Zorunluluğu Yok.
BioBellinda ücretsiz üye olun, biobellinda ürünlerini ihtiyacınız olduğunda alın.

Biobellinda Vadeli Üyelik Fırsatı.
BioBellinda üyeliğinize özel alacağınız tüm biobellinda ürünlerinin ödemesini senetsiz kefilsiz şartsız koşulsuz 30 gün sonra yapın.

Biobellinda Yüzde 35 İndirim Fırsatı.
BioBellinda Üye olan herkes tüm ürünleri yüzde 35 indirimli alma hakkına sahiptir.

Biobellinda 1 Alana 1 Bedavalar.
Sadece Biobellinda üyelerine özel 1 alana 1 bedavalı biobellinda ürünleri için şimdi biobellinda üyesi olun.

Biobellinda Kapıda Ödeme İmkanı.
Biobellinda üyesi olun tüm siparişlerinize ait ödemeleri kapıda yapın.

Hemen Kayıt Ol Satışa Başla